submit


Aquí vaig conèixer la meva altra meitat. Gràcies per la gran felicitat que tenim ara. Vaig conèixer a un home somiat tota la seva vida, i ell diu que se sent de la mateixa manera. Tinc la sensació que ens coneixem des de fa temps, i cada dia de la nostra vida és ara plens d’alegria. Sincerament, Nadia gràcies a tu que ets i el que estan fent un treball meravellós, ajudar a les persones a trobar en aquest gran món. Em va ajudar. Tot en el meu les mans de Nadia (Brasil) Anterior, si algú em va dir que per trobar l’amor a Internet és real i s’han fet més que riure. Però ara sé miracles passar perquè em vaig trobar amb un xicot, Simon, amb l’ajuda de la seva pàgina web. Ens vam conèixer en persona, i ens va semblar que ens coneixien tota la nostra vida. Tots necessitàvem era trobar uns als altres, i ho vam fer. Avui tenim tant suprimit els seus perfils en senyal de respecte a l’altre. Gràcies per mostrar-nos el camí per a l’altre. M’agradaria que tots els altres homes i dones per trobar el seu amor aquí. Sincerament, Daria. Hola. M’agradaria Expressar el meu agraïment personal a tots els que han creat aquest meravellós lloc. Crec que la meva elecció, i ara el meu estimat espòs, a unir-se a mi. Ens trobem aquí, començar a parlar. Hem utilitzat tot tipus de comunicació moderna. I finalment, després d’anys de diàleg i reunions, ens vam casar el mes de novembre, i estic molt feliç. Era difícil d’entendre per a mi i crec que internacional de Cites per Internet realment funcionen. Qui està a la recerca de l’amor, li aconsello sense dubtar-ho al registre. Ja he avisat a tots els meus amics a fer-ho. Amb els millors desitjos, Irina

About